Oste

Oste fra Scarchilli, kåret som bedste italienske ost til filatering
Gran Casio di Morolo reserve, lagret min. 4 år
Gran Casio di Morolo, lagret min. 2 år.

Oste fra La Parinna, lille fantastisk italiensk osteri af får/ged
Pecorino Fresco, frisk fåreost.
Pecorino Tartufata, fåreost trøffel.
Pecora/Capra, får/gedeost lagret I min. 4 måneder.
Pecorino Stagionato, fåreost lagret min. 8 måneder.
Pecorino Alle Vinacce, fåreost lagret I druekompost med vin, lagret min 7 måneder.

Oste fra Hombre Farm, som er et top certificeret osteri, som udelukkende producerer Parmiggiano Reggiano + smør, alt økologisk. Bruges blandt andet af Osteria Fracescana, Modena.

Parmiggiano Reggiano Fresco 12-14 måneder
Parmiggiano Reggiano Stagionato 22-24 måneder
Parmiggiano Reggiano Stravecchio +30 måneder

 

Adresse

Røgeri Hindsholm
cvr. 25077725

røgeri/butik/restaurant
Stavrevej 4, 5300 Kerteminde
(5 km. Nord for Kerteminde, i den lille by Måle)

Kontakt

+45   66112503
+45   30326603

mail@røgerihindsholm.dk
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

www.røgerihindsholm.dk
www.roegerihindsholm.dk



Åbningstider

Butik: 
Onsdag til søndag    10-16
Torsdag                    10-18

Trattoria:
1. maj - 15. september
Torsdag til søndag ,  12-18